Miért érdemes velünk tartanod?

Kedves állatmentő szervezetek!

Tudom, hogy a legnagyobb szükségetek pénzre van, hogy gondoskodhassatok a hozzátok kerülő állatokról, ugyanakkor engedjétek meg azt, hogy felajánljuk számotokra az ingyenesen igénybe vehető lehetőséget, amivel több esélyt adhatunk a kutyusaitoknak, cicáitoknak arra, hogy szerető gazdijuk lehessen.

Mivel nyújt többet a Kutyafüle kutyakiképző iskola, kutya és cica kereső szolgáltatása, mint a legtöbb hasonló adatbázis?

Hamarosan (pár napon belül) bejegyzésre kerül az alapítványunk, ami segít nektek abban, hogy ingyen hirdethessetek és ha van gazdijelölt és ti nem tudjátok leellenőrizni, hogy alkalmas-e gazdinak, vagy sem, akkor mi megnézzük helyettetek, hogy kihez kerülne a kutyátok, vagy cicátok.

Rendszeresen programok, kampányok keretében, különféle módokon kerül meghirdetésre a kutya-cicakereső adatbázis annak érdekében, hogy még nagyobb esélyük legyen a kutyusaitoknak, cicáitoknak arra, hogy szerető gazdijuk megtalálhassa őket nálunk.

Mi adta az ötletet ehhez? Körülbelül csak az én üzenőfalamra kikerül havonta, legalább 4-5 olyan kérés, hogy kutyust keresnek, nem baj, ha menhelyi is, valamint többször is utaztak a kutyusokért többszáz kilométert az új gazdik.

Ugye te is élsz ezzel az ingyenes lehetőséggel?

Klikkelj ide akkor: http://kutyafule.hu