Gyártókat keresünk!

Kutyákkal kapcsolatos dolgokat gyártasz és szeretnél egy biztonságos helyet, ahol forgalmazzák a termékedet? Élelmiszernek minősülő termékek kivételével, bármilyen általad gyártott, készített ajándék, vagy használati tárggyal jelentkezhetsz a webshopunkba. Egy kikötés van, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI TERMÉKKEL jelentkezhetsz! Mitől lesz minőségi egy adott termék?

  • Rendeltetésszerű használata során, mérgező anyag nem kerülhet sem állat, sem ember szervezetébe.
  • Elkészítése a terméknek olyan alapanyagokból és módszerrel-módszerekkel történik, ami által a rendeltetésszerű használat során, a tartóssága a terméknek az ésszerűen elvárt ideig képes kitartani.
  • Rendeltetésszerű használat esetén, a termék, a funkcióját maradéktalanul képes ellátni ( például: bőr nyakörv, nem csatolódik ki olyankor, ha annak bekapcsolva kell maradnia, hűtőmágnesnél a mágnes a terméken marad akkor is, ha azt le-fel helyezik a hűtőre, stb. )

Amennyiben ezeknek az egyszerű feltételeknek megfelel a terméked, vagy termékeid, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailban itt: info@kutyafule.hu , vagy telefonon: +36-20-278-0562.