Miért jó az állatkereső?

Kedves Menhelyek, Gyepmesteri telepek, Állatkeresők!

Sokszor olvasom a facebookon azt, hogy keresnek kutyust, vagy cicát és szívesen elmennek érte akár messzebb is, valamint menhelyről, gyepmesteri telepről is örömmel elhoznák, a nekik tetsző leendő társukat, családtagjukat.

Arra gondoltam, hogy miért ne legyen egy olyan népszerű adatbázis, ahol fel lehet ingyen tenni képpel, leírásokkal, elérhetőséggel a nálatok lévő és gazdira váró állatkákat, valamint a hirdetéseknek köszönhetően, eljuttatni a leendő gazdikhoz a lehetőséget, hogy válogathatnak kedvükre a gazdira váró állataink közül.

Ez egy olyan lehetőség, amivel mindenki jól jár, hiszen a menhelyek, gyepmesteri telepek kiadhatnak gazdihoz állatokat, akik pedig állat társat szeretnének, azok nem a szaporítóktól vesznek drága pénzért, hanem az adatbázisunkban megtalálhatják a nekik legmegfelelőbb négylábú társukat.

Ugye milyen egyszerű és jól működő lehetőség?

Arra kérünk benneteket, hogy segítsetek az állatoknak legalább azzal, hogy megosztjátok ezt az írást, valamint lehetőségeitekhez mérten, megosztjátok később is a híreinket, és a hozzánk feltett állatokat. Ehhez nem kell mást tennetek, mint tetszikelni magát a http://kutyafule.hu oldalt a baloldali sávon található facebookos dobozban.

Ne vásárolj állatot, hanem fogadj örökbe!