Verseny 2020

Figyelem!

Nem csak Magyarországon élők jelentkezhetnek!

Adott egy speciális és teljesen újszerű verseny, aminek a verseny elemei titkosak maradnak mindenki számára, egészen a pályára kerülés előtti órákig, ennek oka az, hogy ne lehessen direkt a feladatokra felkészíteni a kutyusokat. A verseny célja az, hogy életszerű helyzetekben azt mutathassa be a kutya vezetője és a kutya, hogy váratlan helyzetekben, hogyan marad önmaga ura, mind a kutyavezető, mind a kutya, valamint hogyan tudja, szokatlan helyzetben a kutyáját a vezetője irányítani. Izgalmas, egyedi, különleges feladatokkal teletűzdelt terepen, kb 10 perc munkával kell leküzdeni a feladatokat.

12 hónaposnál idősebb kutyákkal a fő versenyben lehet nevezni, 12 hónapos alatt egy könnyített pályán.

A versenyre nevezhetnek hivatásos kutyakiképzők és “civil” kutyatartók is. A feladatok maximálisan a kutya és ember együttműködését mutatják meg mindenki számára.

A versenyt egy állatvédő alapítvány rendezi és a díjazásokat is az alapítvány biztosítja a győzteseknek.

A verseny a tervek szerint, Szolnok-megyében kerül megrendezésre.

Ami garantált: elfogulatlan értékelések, jó hangulatú, professzionálisan megszervezett és biztonságos elemekkel összeállított pálya, videobíró használata a vitatható esetek tisztázásának érdekében, minden résztvevőnek egy kedves figyelmesség a verseny végén.

Amennyiben 2020 tavaszán szeretnél részt venni a kutyusoddal ezen a versenyen, kérlek jelezd már most, hogy tudjuk, mire számítsunk, mire figyeljünk oda még jobban, hogy mindenki számára egy felejthetetlen és jó hangulatú, értékes versenyt tudjunk biztosítani. Jelentkezni az info@kutyafule.hu mélen lehet.

Ez a jelentkezés most csupán felmérés jellegű a végleges jelentkezéshez majd kiírást teszünk közzé, amikor feldolgozásra kerül a felmérés.