Foglalas

 

 

Megrendeléseddel a kutyasulit és az állatvédelmet is támogatod!

Eldöntötted, hogy szeretnéd megnézni a Tisza-tavat?
Érdekelnek az ott élő állatok, növények, de nem sokat tudsz róluk?
Szívesen megnéznéd a titkos helyeket is, ahova csak kevesen jutnak el és nem félsz a lágyan ringó csónakázástól sem?

Ha csak egyre is igen a válaszod, akkor válaszd a kis létszámú, csónakos kirándulásunkat velem, maximum 4 főig (halk elektromos motorral és még halkabb evezőkkel)!
Szeretnéd hozni a kedvenc cicádat, vagy a kedvenc kutyusodat is a túrára? Akkor itt a helyed, mert az állatbarát csónakos kirándulást, pont neked terveztem meg!

Előnyei a kis létszámú túráknak: ott állunk meg ahol szeretnéd, addig ameddig szeretnéd, izgalmas fotókat készíthettek álló csónakkal, meglepetés kirándulás megszervezése speciális elemekkel (születésnapi, évfordulós, stb).

Foglald le a számodra megfelelő időpontot, vagy ha hosszabb túrára vágysz, akkor többet is!
Lehetőség van 1 órás, valamint akár 4 órás kirándulásra is a tavon, egyeztetés után majd eldöntöd.
Miért jobb velem megismerni a tavat, mint mondjuk egyedül? Azért, mert jól ismerem a Tisza-tavat, sokat tudok az élővilágáról és azokról a titkokról, amelyeket csak kevesen ismernek és ezáltal sokkal szebbé teszem számodra a csónakos kirándulásodat, akár a családoddal együtt is.

Árak: csónak, plusz a szakszerű és izgalmas túravezetés, 1 óra 5.000 Ft/óra/csónak, minden megkezdett további óra már csak 4.500 Ft. Az ár bruttó ár.
A foglalásoddal nem kötelezted el magad semmire sem, csupán azt fejezed ki, hogy érdekel aznapra ez a lehetőség és ha az egyeztetésünk után is úgy gondolod, hogy szeretnéd a szolgáltatást, még akkor is ráérsz a foglalót befizetni, ami 1.000 Ft/óra foglalásonként.
Telefonos elérhetőségem: Varga Tamás, 06-20-278-0562.

 

Ide klikkelve jutsz el a foglalási oldalra!