Alapítvány

Eljött az ideje annak, hogy az állatvédő alapítványt elindítsuk, melynek célja a megelőzés és az embertelen körülmények között tartott állatok megmentése, a kutyaszaporítók megfékezése. A kutyaszaporítók akkor igazán veszélyesek, amikor összezsúfolva, kegyetlen körülmények között csak arra tartják a kutyusokat, hogy fialjanak, az sem baj, ha beltenyészetben!

Az alapítvány a legelején többnyire bemutatókkal, állatvédelemmel foglalkozó komplex előadásokkal, kutyás bemutatókkal kezdi majd meg a munkát, amiben önkéntesen részt lehet vállalni bárkinek, aki tagja a közösségünknek.

Amire most nagy szükség van az, hogy az elinduláshoz szükséges összeg, minimum 120.000 Ft, amiből 20.000 Ft a saját hozzájárulásom már megvan. Aki tud kölcsönnel segíteni bármennyi összeggel úgy, hogy az alapítvány bejegyzése után, a törvények betartása mellett, a betett összeget mihamarabb kivesszük, annak nagyon megköszönöm. A személyem a garancia, hogy mindenki visszakapja a pénzt, ám azt is megértem, ha valaki írásos szerződést kér és természetesen ebben is együttműködök. A kezdeti költség áll az ügyvédi költségekből, melynek összege 20.000 Ft és a cégbíróság miatt, hogy befogadja a bejegyzési kérelmet, 100.000 Ft-ot kell elhelyezni egy kizárólag az alapítvány részére fenntartott bankszámlára. A cégbíróság ezzel érzi úgy, hogy az alapítvány anyagilag is el tud indulni. Amennyiben szeretnél te is segíteni, kérlek az allatvedelem@kutyafule.hu címre legyél kedves írni, amiben a segítség összegét is legyél kedves megnevezni. Amennyiben kérdésed merül fel bármivel kapcsolatban, ugyanitt tedd fel bátran, megválaszolom szívesen. Szép napot kívánok mindenkinek.